FLAMINGO este un magazin de articole vestimentare originar din Iași, specializat pe rochii pentru ocazii, costume pentru mire/ginere, pantofi pentru/ginere, cămăși pentru mire/ginere.
Din luna Noiembrie 2017 FLAMINGO și-a întărit aripile și a pornit zborul spre înaltele culmi ale comerțului prin mediul online din România, începând prin a pune la dispoziție rochii de zi, pentru nunta, pentru botez, rochii elegante de seara și rochii office pentru distinsele noastre cliente din toată România.
Pentru că știm că timpul tău este limitat, beneficiezi de foarte multe avantaje. Livrarea este rapidă, în maxim 24-48 de ore în zilele lucrătoare.

Îți stăm la dispoziție în fiecare zi între orele 10.00 – 18.00, fie pe chat-ul de pe site-ul nostru, fie pe Facebook, sau prin telefon la (0753.802.465), oricând ai vreo întrebare sau vreo nelămurire. Nu ezita să apelezi la noi! Te putem ajuta să faci o alegere magnifică pentru garderoba ta, pentru orice tip de eveniment. Avem o echipă tânără, atentă și înclinată spre dorințele clientului.

FLAMINGO este prietenul care îti cunoaște gusturile în materie vestimentară și care îti livrează la domiciliu haine pe stilul tău, sigur și în maxim 48 de ore, prin curierat rapid.

Te așteptăm cu mult drag!

ShowRoom Iași

Str. Cuza-Vodă nr. 12
oraș Iași, județul Iași 700036

– între Filarmonică și Oficiul Poștal –
România