Returnarea articolelor pe teritoriul României

La FLAMINGO returnezi fără griji! Dacă te răzgândești, este în regula, ai dreptul să returnezi articolul sau articolele comandate. Le poți schimba cu altele, aflate în stoc, sau îți poți primi banii înapoi, tu alegi! Dacă mărimea comandată nu ți se potrivește, o poți schimba cu alta (daca e pe stoc) sau poți primi banii inapoi. Cum? Simplu, contactează-ne la 0753 802 465 și completează Formularul de returnare aflat aici. Pentru ca tu să te bucuri de un shopping online fără griji!

Nu se pot restitui produse folosite, deteriorate sau care prezintă urme de purtare.

Pentru returnarea articolului, acesta trebuie să fie însoțit de etichete și de actele însoțitoare. Lenjeria intimă, costumele de baie, dresuri damă și pijamalele sunt singurele articole care nu pot fi schimbate/returnate, din motive de igienă. Orice retur care nu respectă Termenii și condițiile FLAMINGO va fi refuzat. Echipa FLAMINGO verifică exclusiv calitatea fiecărui articol, oferindu-ți, astfel, garanția că articolele comandate de pe flamingocollection.ro sunt într-o stare impecabilă. În cazul unei excepții, ne asumăm răspunderea și îți înlocuim articolul cu unul identic (model, mărime și culoare), suportând și taxele aferente transportului (tur, retur). Returnarea se poate face prin firma de curierat Fan Curier.

În cazul în care dorești să returnezi unul sau mai multe produse, te rugăm să ne anunți în termen de maximum 14 zile calendaristice de la primirea coletului, prin completarea apelând la numarul de telefon 0753 802 465 sau prin completarea modelului standard , la alegere. Vei lua legătura cu un Operator din Echipa FLAMINGO, căruia îi vei comunica articolul pe care dorești să-l returnezi și ce articol dorești în schimbul acestuia. Vei primi automat un email cu adresa la care trebuie să ajungă coletul cu articolul returnat și detalii legate de procedura returnării. După ce returul ajunge la noi, se anunță dorința rambursării contravalorii comenzii prin Transfer Bancar (pentru acest lucru, avem nevoie de codul tau IBAN, alcătuit din 24 de caractere) sau prin Poștă, după caz.

Restituirea se face doar pe valoarea articolului returnat. În cazul în care dorești restituirea sumei de bani, este necesar să ne contactezi telefonic, pentru a ne comunica acest lucru! Returnările de bani se fac în maxim 7 zile calendaristice de la primirea si verificarea articolelor returnate.