Întrebări frecvente

Am făcut această listă cu mult drag pentru a răspunde clar și concis la câteva dintre cele mai comune întrebări ale clienților noștri. Dacă ai alte întrebări sau orice nelămurire te rugăm să ne trimiți un email la adresa [email protected]

 

Aici ai patru posibilități:

1. Plata ramburs, în momentul în care coletul este livrat. *

* doar pentru livrările pe teritoriul României

2. Plata online prin card de credit, prin MobilPay. Pentru mai multe detalii, verifică și secțiunea Metode de plată

3. Plata online prin Bitcoin, prin MobilPay. Pentru mai multe detalii, verifică și secțiunea Metode de plată

4. Plata prin transfer bancar. Pentru mai multe detalii, verifică și secțiunea Metode de plată

Dacă nu mi se potrivește articolul comandat, îl pot returna?

Sigur că da! Articolele comandate pe flamingocollection.ro pot fi returnate în maximum 14 zile! Te rugăm să anunți returul la numărul de telefon (+40) 753.802.465 și vei primi instrucțiunile de Returnare.

Pot returna orice produs?

Corect! Articolele vestimentare comercializate în magazinul flamingocollection.ro se pot returna în termen de 14 zile de la plasarea comenzii. Te rugăm să accesezi pagina Condiții Returnare și află toate detaliile cu privire la retur.

Pot anula o comandă deja trimisă?

O comandă plasată se poate anula în funcție de ora când ai plasat comanda. Comenzile date până la ora 17:00 vor fi împachetate și livrate în aceeași zi. Responsabilitatea ta este să anunți cat mai repede anularea comenzii. Trimite un mesaj la adresa de e-mail [email protected] sau la numărul de telefon 0753.802.465

Care sunt costurile de livrare?

Pe teritoriul României, beneficiezi de un cost de transport mai redus. Mai exact:

La coșul de cumpărături se adaugă un cost de transport de 30 lei.

* Costul de 30 lei este valabil pentru localitățile unde Fan Courier dispune de o agenție.

În cât timp ajunge comanda?

Pe teritoriul României, coletele se livrează în termen de 24-48 ore din momentul expedierii. În orice caz, în pagina produsului te anunțăm exact în cat timp ajunge coletul la tine. De asemenea, în momentul expedierii, iți vom trimite un email de confirmare.

Livrați și în străinătate?

Da, livrăm în toată Uniunea Europeană. Costul de transport pentru livrări înafara României este de 80 lei, prin ATLASSIB.

Cum verific unde este coletul?

Poți verifica oricând statutul livrării direct pe website-ul Fan Curier, accesând acest link și folosind codul de urmarire AWB asociat comenzii tale.